2003 Hoog en droog en tobbedansen en tobbedansen speciaal.

Tobbedansen 1 speciaal

Bij het onderdeel tobbedansen speciaal mochten uitsluitend deelnemers meedoen die prijzen hadden gewonnen of prachtige ontwerpen hadden gerealiseerd. Dit omdat het onderdeel Tobbedansen voor het vijfentwintigste jaar op tv kwam. De UMC’ers mochten daarom deel uitmaken van deze elitegroep. In gepaste nette feestkleren met zwarte vlinderdas vierden zij het feest mee. De tobbe eindigde op de tweede plaats maar kreeg toch net als alle andere deelnemers een grote beker als aandenken aan dit evenement.


Tobbedansen 2

Samen met de jeugdbrandweerleden van Houten werd weer een snellere tobbe gebouwd. Zij streden in 2003 alweer voor de tweede maal in succes mee. Na de vierde plaats in 2002 deden ze opnieuw een gooi naar het ereschavot. Jammer genoeg werd de bel niet geluid.

Hoog en Droog in Delft

Stel voor, dat je te lui bent om voor het programma Hoog en Droog uit je bed te komen. Dan wordt je gewoon met bed en al gebracht om toch deelnemer te zijn. En dat gebeurde dus. Met een dienblad op schoot waarop een croissantje, glas jus d’orange , een krentenbol en een gekookt eitje werd vanaf het podium gestart. Midden boven het water werd even gestopt om rustig de krant te lezen. Met veel publiekgelach hierop volgend.

Deze website is mogelijk gemaakt door VIPWebdesign Houten. No nonsense webdesign!

Op alle teksten en/of beelden van deze website is het copyright © van toepassing.
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming Evert de Graaf is gebruik, ongeacht in welke vorm, verboden.