Podcast

Maar liefst 40 jaar (!) lang was te zien hoe deelnemers met zelfgemaakte auto’s, boten, vliegtuigen en andere vervoersmiddelen een poging deden een parcours af te leggen zonder een nat pak te halen. Ron gaat op bezoek bij de bedenker van dit format en gaat in gesprek met oud-deelnemers en -presentatoren. Waarom was Te Land, Ter Zee En In De Lucht zo’n succes?

TLTZ Boek

Schitterende Heineken “Te land, ter zee en in de lucht” parodie

In de nieuwe Heineken clip-campagne, (sept. 2019) staan de Nederlandse vindingrijkheid, pragmatisme en een gezonde dosis zelfspot centraal. De ‘ster’ van de nieuwe campagne is het Heineken-krat. In rap tempo wisselen daarin humoristische- en herkenbare tijdsepisodes zich af. Heel herkenbaar daarin is het bekende “Te Land, Ter zee en in de Lucht” podium met creatieve deelnemers creatie. Het sluit af met het groene Heineken kratten kunstwerk voor het Rijksmuseum. Daar moet het de te wereldberoemde “I love Amsterdam” snel vergeten worden door het nieuwe kunst uiting woord “Biertje”?
Voor de echte Te land, Ter Zee en in de lucht foto’s en geschiedenis  lees je mijn boek “38 jaar Te land, te Zee en in de Lucht”.

Deze website is mogelijk gemaakt door VIPWebdesign Houten. No nonsense webdesign!

Op alle teksten en/of beelden van deze website is het copyright © van toepassing.
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming Evert de Graaf is gebruik, ongeacht in welke vorm, verboden.